Waarom is een website nou zo belangrijk?

Uitstraling

Uw website is vaak het eerste wat uw potentiële klanten zien. Het is daarom erg belangrijk dat u dit visitekaartje goed hebt geregeld. Naast dat het ontwerp moet aanspreken is het belangrijk dat uw website technisch goed in elkaar zit en altijd in de online is. Als u dat allemaal in orde hebt is het belangrijk dat u ook nog eens gevonden wordt!

Ook uw huidige klanten gaan uw website steeds meer bezoeken. Ze zijn wellicht geïnteresseerd in nieuwe producten of kijken of u nog wat nieuws te melden hebt.

Gevonden worden

Vroeger zocht iedereen in de Gouden Gids, tegenwoordig zoekt  iedereen met Google. Google heeft een marktaandeel van 93% over 2014, zaak dus om zo hoog mogelijk te scoren bij deze zoekmachine. Er zijn twee manieren waarmee u de zoekresultaten binnnen Google kunt verbeteren:

  • Search Engine Optimization (SEO) – in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd.
  • Search Engine Advertising (SEA) – in het Nederlands ook wel zoekmachine adverteren genoemd.
brokins seo
Met zoekmachine optimalisatie wordt uw website geoptimaliseerd met als doel een hoge positie te behalen in de organische zoekresultaten. Search Engine Advertising betekent in het Nederlands Zoekmachine Adverteren.   Met zoekmachine adverteren richt u zich op de gesponsorde resultaten in zoekmachines. Het doel is een zo hoog mogelijke positie halen tegen een zo hoog mogelijk rendement.

In de afbeelding hiernaast kunt u zien wat het verschil tussen beide is binnen Google.

Brokins kan u bij uw zoekmachine marketing helpen. Wij bekijken welke vorm van zoekmachine marketing het beste bij u en uw product past. We kunnen u eenmalig of strucutureel ondersteunen, zodat uw website gevonden wordt en dat u daadwerkelijk klandizie uit uw website haalt.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.