X

Over ons

shutterstock_196849961

Wie zijn wij

Brokins is een jong webdesignbureau dat zich bezig houdt met het maken van nieuwe websites en webshops, het moderniseren van bestaande websites en webshops en het leveren van verschillende CMS templates. Wij bieden hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Al onze websites worden gebouwd met een Content Management Systeem. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress, Drupal en Magento. Dit zijn krachtige CMS platformen die tegenwoordig door veel bedrijven worden gebruikt. CMS is gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien, zo kunt u eenvoudig zelf een aanpassing doen op uw website.

Wat klanten over ons zeggen

Service

Service staat bij Brokins voorop. Contact verloopt spontaan en wij denken graag mee in uw bedrijf. Geen vraag is bij ons te veel.

Kwaliteit

De uitstraling van uw website is de uitstraling van uw bedrijf. Wij streven daarom naar moderne op maat gemaakte websites van kwaliteit.

Responsive

Browsers veranderen continue en check- ups zijn belangrijk. Brokins test de websites daarom zo goed mogelijk in alle top browsers, of dit nou op desktop of mobiel is.

Vindbaarheid

Wanneer uw website online is moet deze ook vindbaar zijn. Wij bouwen onze websites dan ook zo SEO vriendelijk mogelijk.

Onderscheiding in prijs

Door bewust gekozen services kunnen wij u een website aanbieden tegen een aannemelijke prijs. We richten onszelf volledig op het design, het in elkaar zetten en het online brengen van de website.

Wij kunnen ons voorstellen dat u het zelf druk heeft. Hier kunnen wij u ook bij ondersteunen. Brokins kan ook voor u het onderhoud van de website realiseren. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op!

Wilt u ook graag een website?

Onze klanten