X

Responsive website

logo_magento_large

Websites op maat

Tegenwoordig zijn veel websites verouderd en niet gemaakt voor deze tijd. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 67% van alle Nederlanders een smartphone bezit en 53% van de Nederlanders een tablet bezit. Het is dus belangrijk dat uw website hier ook goed voor geoptimaliseerd is.

Als een website niet geoptimaliseerd is voor smartphones en tablets word de website niet goed weergeven de bezoeker moet bijvoorbeeld inzoomen voor dat de de pagina goed te zien is. Responsive websites zorgen ervoor dat uw website zich aanpast aan de resolutie van het apparaat waarop de bezoeker zich bevind.

Ook een responsive website?

Website laten maken

Tegenwoordig is een website het visite kaartje van een bedrijf het is dus cruciaal en in onze tijd niet meer weg te denken. Brokins biedt een professionele website op maat gemaakt voor een scherpe prijs. Het is voor ons belangrijk wat u als klant wilt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

CMS website

De term CMS staat voor content management system. Dit maakt het mogelijk om uw eigen website zonder veel technische kennis bij te houden. De meeste bedrijven gebruiken voor hun website een CMS. U kunt gebruik maken verschillende modules hiermee kunt u uw website zelf uitbouwen.

Website aanpassingen

De meeste bezoekers komen binnen op de Home pagina, daarom is het belangrijk dat de klant een logisch overzicht heeft van wat u te bieden heeft. Wij bieden hulp en ondersteuning aan, van simpele aanpassingen aan content, tot het realiseren van applicaties.

Zie hieronder een opsomming van de gebruikte apparaten

Smarthphone

Laptops & desktops

Tablets

Onze klanten